Online Beurs

Een online beurs, verrassend anders…

Een virtuele beurs is een goed alternatief als fysieke beurzen niet mogelijk zijn. Summit Events heeft een online beurs website concept ontwikkeld waarbij gekeken is naar de wensen van bedrijven die normaal gesproken vaak aan beurzen deelnemen. Een online beurs moet zeer toegankelijk zijn voor standhouders en bezoekers. Daarnaast simpel in gebruik en praktisch, maar bovenal verrassend en inspirerend.

Online & Persoonlijk

Het lijkt een onmogelijke combinatie een online beurs met persoonlijk contact. Maar dat is nu juist waar ons beursconcept in verschilt van andere virtuele beurzen. Geen livestreams voor honderden deelnemers met 1 of 2 sprekers aan het woord. Bij ons ligt de focus op het 1 op 1 contact. Bezoekers kiezen de stand die hen aanspreekt en kunnen vervolgens via een video verbinding 1 op 1 direct spreken met de standhouders.

Meerdere producten

De online beurzen van Summit Events worden zo ingericht dat iedere standhouder meerdere producten onder de aandacht kan brengen. Filmpjes, brochures en ander beeldmateriaal, het kan allemaal ingezet worden ter promotie van verschillende producten.

Voordelen

Een online beurs heeft diverse voordelen ten op zichte van een fysieke beurs. Zo zijn de kosten voor standhouders relatief laag en kan er veel tijd bespaard worden. Geen reistijd en met het plug and play concept kan men direct starten. Daarnaast kan men met een online beurs ook makkelijk inzicht krijgen in de effectiviteit en populariteit van producten en standhouders. Welke producten zijn populair, wie heeft er veel gesprekken gevoerd. Met een druk op de knop is alle informatie beschikbaar.

Meer informatie online beurzen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.