online bedrijfsfeest award show virtueel event party

Online Bedrijfsfeest

Online bedrijfsfeest

Er is altijd behoefte aan sociaal contact en bedrijfsfeesten. Voor sommige medewerkers het belangrijkste zakelijke moment van het jaar. Alleen hoe zorg je voor een feestelijk moment als een fysiek event niet mogelijk is? Summit Events heeft verschillende concepten voor een online bedrijfsfeest.

Party @ home

Een eerste mogelijkheid voor een online bedrijfsfeest is een feest waarbij  alles 100% online organiseren. Gasten ontvangen vooraf een party box met bijvoorbeeld prosecco, borrelhapjes en party accessoires. Vervolgens kan men via een livestream (vanuit Studio Summit) een feestelijk programma volgen met DJ’s, bands, comedians en meer…

Awardshow The Skybox Suites

Een zeer bijzonder en veilig bedrijfsfeest concept is ‘The Skybox Suites’. Voor bedrijfsfeesten met awards uitreikingen is dit een zeer originele optie. In een van de mooiste hotels van Nederland ontvangen we jouw gasten (relaties of werknemers met partner) en begeleiden we ze naar hun kamer. Alle kamers hebben een balkon en uitzicht op de kade langs het water. Vanuit de kamer volgen de gasten een avondvullend programma. Het programma kunnen de gasten vanuit hun hotel kamer volgen via een livestream op tv of op het balkon met silent disco koptelefoons. Catering is er de gehele avond. Roomservice brengt hapjes en drankjes gewoon naar de kamer.

En de awards? Ken je de tv shows waarbij ze mensen thuis verrassen? Dat is precies wat wij ook doen. Op welke kamerdeur wordt geklopt en wie wint de award? Deelnemers volgen de spannende ontknoping live op hun tv…Een bijzondere, originele en natuurlijk veilige ervaring.

Meer informatie online bedrijfsfeest

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor de video aan de rechterkant (op mobiel onder deze tekst) is een wachtwoord vereist.
Dit wachtwoord kunt u opvragen via onderstaand formulier.

Wachtwoord aanvraag