Fotografie

Fotografie Haarlem

Summit Photography is de fotografie specialist van Haarlem en omgeving. Op allerlei gebieden van fotografie hebben wij mogelijkheden.

Fotostudio Haarlem

De basis voor onze fotografie afdeling is onze karaktervolle fotostudio in Haarlem. De fotostudio is gelegen in een historisch industrieel pand waar jaren lang kranen door Figee werden gebouwd waarmee over de hele wereld geschiedenis werd geschreven. Aan jou en ons de uitdaging om geschiedenis schrijven met unieke foto’s te maken in onze studio.

Fotostudio huren Haarlem

Onze fotostudio heeft een goede basis met achterwanden en lichten. Camera’s, lenzen en andere apparatuur kan bij gehuurd worden. De fotostudio in Haarlem is goed bereikbaar en parkeren is gratis (en voor de deur). De studio is 7 dagen per week te huren en zowel voor hele dagen als per dagdeel. Koffie, thee en onbeperkt water staan tot jouw beschikking…

Summit fotografen

Zoek je naast een locatie ook een fotograaf voor een photoshoot? Summit Photography heeft verschillende fotografen met ieder een eigen specialismen. Naast photoshoots in de studio is het ook mogelijk om photoshoots op locatie te verzorgen.

Fotografie workshop & privécursus

Tot slot is het ook mogelijk om bij onze fotografen een workshop te volgen of een (privé)cursus met meerdere lessen. Het uitgangspunt is in alle gevallen dat de workshop praktisch en persoonlijk is. Jij leert datgene wat jij wilt leren. Hierbij kan je direct vragen stellen en ook starten op jouw niveau. Zo kan je in korte tijd veel bereiken…

Meer informatie fotostudio

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van fotografie voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.