Volvo Ocean Race...Life at the Extreme, powered by Summit Events

Case

Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race

“We zijn op zoek naar een partner die met ons de wereld wil rondgaan gedurende de Volvo Ocean Race. Is dat iets waar we jullie voor kunnen inzetten? En zo ja, kunnen jullie ook gasten ontvangen, rondleidingen verzorgen, opvallende activiteiten bedenken en verzorgen voor alle bezoekers en VIP’s die passen bij onze Volvo Ocean Race doelstellingen? Als jullie dit kunnen regelen dan start over 4 maanden de race en kunnen jullie mee.”

Oke, dit was destijds wel een heel bijzondere aanvraag, maar wel eentje die we met beide handen hebben aangegrepen. Binnen 2 weken hadden we zowel een 2 teams opgetuigd die mee konden, een aantal activiteiten bedacht, werden alle materialen geproduceerd en maakten we op om lang van huis te zijn. De start was in Alicante/Spanje en daarmee begon deze  bijzondere reis…ehh, dit bijzondere evenement.

Blokart sessies voor duizenden bezoekers, rondleidingen voor VIP’s vanuit de hele wereld, promotie en sample activiteiten voor zowel Ericsson als Volvo Ocean race en ontelbare hand-en-span diensten verzorgden onze teams wekenlang. Zelfs de introductie van de Whike (zeil-ligfiets) werd aan ons overgelaten en interviews voor talloze TV zenders waren bijna dagelijkse kost.

Een werelds evenement om nooit meer te vergeten en waar onze teamriders het tot op de dag van vandaag nog met veel plezier over hebben…

De Volvo Ocean Race gaat van start

Tienduizenden bezoekers entertainen

VIP gasten ontvangen

voor onze opdrachtgever Ericsson

Spectaculaire in-port events

voor klanten en bezoekers

Blokarten in Volvo Ocean Race stijl

Leren zeilen 'zonder water'

Look at me!

Alle aandacht voor Ericsson

Puma in-port store

Wat je allemaal niet met zee containers kunt bouwen

Rondleidingen aan boord

van onze Volvo Ocean Race Open 70