teambuilding bedrijfsuitje personeelsuitje strand bos stadL01

"Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people"

Teambuilding / Bedrijfsuitje

Effectieve teambuilding

Als geen ander weet je hoe belangrijk teambuilding inmiddels is. Jouw werknemers vinden het fijn om, naast het gewone werk, avonturen met elkaar te beleven. Ze doen graag mee aan groepsactiviteiten en een goed personeelsuitje staat daarom ook hoog genoteerd. Samenwerken, groepsopdrachten uitvoeren en op de juiste manier met elkaar communiceren. Al die onderdelen van een teamdag zullen onmiddellijk positieve consequenties hebben op de omgang met elkaar op de werkvloer.

Activiteiten voor bedrijfsuitje

Van survival games tot escape rooms, van Highland games tot met zijn allen door Loosdrecht brommeren op een Solex. Summit Events verzorgt het allemaal.

Kies voor een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Bijvoorbeeld omdat je een bijzonder jubileumjaar viert of omdat je een keer iets totaal anders wilt dan de jaarlijkse barbecue of een borrel op vrijdagmiddag? In dat geval zijn er meer dan genoeg mogelijkheden met een personeelsuitje dat je bij Summit Events kunt boeken. Voor zowel grote organisaties als kleine organisaties bieden wij meer dan genoeg mogelijkheden. Bedrijfsfeesten kunnen zelfs rond speciale thema’s worden gevierd. En, minstens zo belangrijk, onze activiteiten zijn tegen een scherpe prijs te boeken. De evenementen zijn geschikt voor grote als kleine groepen.

Een actief of culinair bedrijfsuitje?

Wat het doel is van het bedrijfsuitje, is natuurlijk volkomen afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Wellicht zie je het personeelsuitje als een geweldige kans om het team sterker te maken. Of je wilt natuurlijk gewoon genieten.

Op het gebied van personeelsuitje zijn er vele teambuilding activiteiten mogelijk, waaronder de populair escape rooms, een dagje survivalen of blokarten op het strand. Wil je liever een avond onbezorgd genieten, dan kun je als personeelsuitje natuurlijk voor kiezen om een avond lekker uit eten te gaan.

Een onvergetelijk personeelsfeest bij jouw op de zaak

Wellicht heb je een groot magazijn dat zich uitstekend leent als feestzaal. En wil je liever een personeelsfeest bij jouw bedrijf regelen. In dat geval zijn er ook heel veel mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk event met foodtrucks of een DJ die de leukste nummer aan elkaar mixt. Met dit personeelsfeest hoef je je ook geen zorgen te maken over het vervoer en je weet zeker dat het personeelsuitje tot in de puntjes is geregeld.

Een groepsuitje of een bedrijfsevent in verschillende prijsklassen

Of het nu om een familiedag gaat, een groot bedrijfsevenement of een personeelsfeest. In beide gevallen is de kans groot dat je een bepaald budget in gedachten heeft. Maak je maar geen zorgen, voor zowel de familiedagen, een teamdag met het management of een teamuitje met de afdeling zijn er verschillende activiteiten in verschillende prijsklassen te boeken. Mix-and-match verschillende activiteiten of kies bijvoorbeeld voor een volledig verzorgd bedrijfsuitje in Amsterdam. Echt werkelijk alles voor jouw teambuilding is mogelijk bij evenementenbureau Summit Events.

Meer informatie teambuilding

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw teambuilding of bedrijfsuitje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

teambuilding bedrijfsuitje personeelsuitje strand bos stadL01
teambuilding bedrijfsuitje personeelsuitje strand bos stadL01
teambuilding bedrijfsuitje personeelsuitje strand bos stadL01
teambuilding bedrijfsuitje personeelsuitje strand bos stadL01