jubileum-jubilea-feest-party-bedrijf-L01

Jubileum

Jubileum dat vier je met Summit

Een jubileum is voor ieder bedrijf een bijzonder moment. En het nu gaat om een jubileum gaat van 5 jaar, 25 jaar of 100 jaar. In alle gevallen mag die gebeurtenis niet zo maar voor bij gaan. Summit Events heeft ervaring met het verzorgen van evenementen voor allerlei soorten jubilea. Graag denken wij dan ook mee over een unieke en bijzondere invulling voor jullie moment(en).

The Surprise app

Summit Events heeft voor bedrijven die een jubileum jaar hebben een speciale app ontwikkeld: ‘The Surprise App‘. Met deze app kan een bedrijf personeel, relaties of klanten informeren over en uitnodigen voor speciale jubileum acties en evenementen. Verder lijkt de app nog het meeste op een advent kalender. De opdrachtgever bepaalt voor hoeveel momenten zij willen organiseren. Een moment kan een vrijdagmiddagborrel zijn of een klein geschenk, maar ook een groot jubileumfeest. En afhankelijk van het aantal momenten worden in de app vakjes toegevoegd. Ieder vakje bevat meer informatie en/of een uitnodiging voor het evenement.

Een jaar lang feest

Een feestjaar kan op verschillende manieren worden ingevuld. Men kan er voor kiezen om 1 groot feest te organiseren. Maar het kan ook goed zijn dat jullie het hele jaar door op verschillende momenten feestelijkheden willen organiseren. Summit Events adviseert en bedenkt graag voor iedere doelgroep en ieder moment de beste invulling. Van een personeelsfeest tot een relatiedag, tot een incentive voor het management naar het buitenland. Jij vertelt ons jouw wensen en wij denken graag mee over de invulling.

Meer informatie jubileum

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw jubileum? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.