Bubble Soccer

Bubble Soccer

Bubble Soccer, soms ook BubbleBal of Bubble Voetbal genoemd, is een hilarische activiteit op het strand voor jong en oud! Bij het Bubble Soccer zitten je hoofd, bovenlichaam en armen in een grote opblaasbare bal. Het is dus niet zomaar een potje voetballen meer…

De van origine Noorse sport wordt bij ons op het strand vooral recreatief en als teambuilding activiteit georganiseerd, maar er bestaat een heuse competitie. In 2018 is zelfs de eerste Bubble Soccer World Cup georganiseerd!

Doordat je zelf in een opblaasbare bal zit, zorgt deze activiteit gegarandeerd voor een lachwekkend tafereel. Rennen is al zeer uitdagend, maar wanneer je een tegenstander treft en deze uit de weg ‘stuitert’ wordt het pas echt hilarisch.

Bij Bubble Soccer staat plezier voorop. Er zijn dan ook geen bijzondere extra spelregels, naast de normale spelregels die gelden op een voetbalveld. Een scheidsrechter zal natuurlijk toezicht houden op de veiligheid en sportiviteit van alle deelnemers!

Bubble Soccer | Arrangementen

Naast het lachwekkende aspect van deze activiteit leent het zich ook uitstekend als onderdeel van een dag teambuilding. Samenwerking en communicatie zijn hier namelijk nog belangrijker dan bij een ‘gewone’ teamsport.

Het is dan ook niet zonder reden dat Bubble Soccer bij ons doorgaans geboekt wordt in combinatie met een andere activiteit. Het vormt bijvoorbeeld een goede afwisseling met een uur blokarten. Het Bubble Soccer zelf combineren wij meestal met lacrosse (elk een halfuur). Het is namelijk een behoorlijke intensieve activiteit, die meestal niet een heel uur volgehouden wordt.

Ook als je een familiedag organiseert kan deze activiteit in het programma worden opgenomen. Wij beschikken namelijk ook over speciale bubbles voor kinderen, zodat ook zij op een veilige en leuke manier deel kunnen nemen. Wij stellen dan een apart programma voor de familiedag voor ze op!

Meer informatie bubble soccer

Benieuwd naar de mogelijkheden om bubble soccer te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.