beach-event-strandevenement-strand-bedrijfsuitje

"An ocean breeze puts a mind at ease"

Beach Events

Bedrijfsuitje op het strand

Summit is in 1996 onder de naam ‘Summit Sports’ begonnen als evenementenbureau aan de kust. Doelstelling was om evenementen te organiseren voor particulieren en bedrijven met originele, unieke milieuvriendelijke activiteiten. Zo is Summit Sports de eerste organisatie in Europa die het Blokarten (de moderne vorm van strandzeilen) is gaan aanbieden voor groepen. Naast Blokarten organiseert Summit Sports beach events met nog veel meer andere originele activiteiten zoals Flingo, Bubble Soccer en Korren. Activiteiten variërend van sportief tot meer creatief en geschikt voor jong en oud. Kijk op onze speciale website voor bedrijfsuitjes op het strand voor meer informatie over onze aanbod voor beach events.

Van zonsopgang tot zonsondergang

Summit Events biedt vele mogelijkheden voor beach events. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunnen wij een invulling verzorgen. Een complete dag op het strand zou er als volgt uit kunnen zien: Een bedrijfsuitje op het strand kan al vroeg in de ochtend starten met een ontbijt in beach style. Vervolgens vergaderen in een van onze zalen. Genieten van een heerlijke lunch en daarna het strand op voor een activiteitenprogramma. Spectaculaire activiteiten zoals blokarts en powerkiten, rustigere activiteiten zoals sea-art, Beach-chi of meer team gerelateerde activiteiten zoals lacrosse en bubble-soccer. Na de activiteiten even opfrissen en dan weer culinair genieten van bijvoorbeeld een uitgebreide barbecue. Willen jullie de dag op het strand echt feestelijk afsluiten dan is een feestavond ook mogelijk. Wij hebben niet alleen de ruimtes, maar ook DJ’s en bands om er een echte Beach-party van te maken. En als jullie dan liever niet meer naar huis gaan, dan hebben wij verschillende mogelijkheden om naast het strand te overnachten…Kortom van zonsopgang tot zonsondergang kan men bij ons terecht.

Meer informatie beach events

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

blowkarten strandzeilen blokarten bedrijfsuitje strand
personeelsuitje bedrijfsuitje teamuitje afdelingsuitje outdoor teambuilding L09
teamsport-teamuitje-teambuilding-strand-noord-holland-L01
beach golf rustige activiteit-bedrijfsuitje strand personeelsuitje
personeelsuitje bedrijfsuitje teamuitje afdelingsuitje outdoor L09
relatiedag-klantendag-event-evenement-L00
Ervaar de kracht van de wind tijdens het powerkiten bedrijfsuitje strand
bedrijfsuitje-strand-beach-event-L00