sales-meeting-kick-off-event-teambuilding-L00

Summit Ambassador | Anne Copy

  • Functie:
  • Branche:

 

Hoeveel jaar werk je nu bij jouw huidige opdrachtgever?

Op 1 november inmiddels al weer 15 jaar!

 

Wat is het tofste, meest bijzondere evenement dat je ooit hebt georganiseerd?

Altijd het laatste evenement natuurlijk 😊. Deze keer omdat het voor ons de eerste grote virtuele meeting was. Als ik kijk naar de jaren ervoor is dat denk ik een van de (met jullie georganiseerde) kick offs, met daarin altijd verrassende elementen.

Wat is het tofste, meest bijzondere evenement dat je ooit hebt georganiseerd?

Altijd het laatste evenement natuurlijk 😊. Deze keer omdat het voor ons de eerste grote virtuele meeting was. Als ik kijk naar de jaren ervoor is dat denk ik een van de (met jullie georganiseerde) kick offs, met daarin altijd verrassende elementen.

Wat is het tofste, meest bijzondere evenement dat je ooit hebt georganiseerd?

Altijd het laatste evenement natuurlijk 😊. Deze keer omdat het voor ons de eerste grote virtuele meeting was. Als ik kijk naar de jaren ervoor is dat denk ik een van de (met jullie georganiseerde) kick offs, met daarin altijd verrassende elementen.